Cerita dia macam ni… Jujur saya cakap, saya sebenarnya tak berapa plan nak tulis review ni, tapi lepas pengalaman dengan SiSi baru-baru ni, rasa rugi kalau tak share dengan korang.
SiSi ni bukan calang-calang orang. Nak booking dia pun ambil masa—ni dah kali keempat baru dapat jumpa. Nasib baik ada pelanggan lain yang “no show”, terus saya dapat slot dia. Terima kasih la kat brother tu yang tak datang, kalau tak memang malam tu balik rumah main PUBG je la jawabnya 😅
Mula-mula masuk bilik, saya ingat SiSi ni jenis high-class yang mungkin kurang mesra. Tapi lepas sesi mula, dia memang tahu cara nak buat orang rasa selesa. Muka dia memang ada vibe “cool”, tapi senyum dia boleh cairkan hati. Badan ramping tapi mantap—jenis slim fit, tapi bila dia start urut, fuh, terasa skill dia.
Urutan dia steady je, tak terlalu kasar, tak terlalu lembut. Tapi apa yang buat saya tak boleh lupa adalah cara dia main dengan emosi dan perasaan. Bayangkan tengah-tengah dia urut, dia bisik kat telinga, “Okay, kita mula sekarang…” — terus jantung rasa berdegup laju!
Dia tahu guna setiap inci ruang dan masa. Ada eye contact, ada bisikan manja, dan cara dia sentuh tu memang buat orang tak senang duduk. Memang terasa “b2b” dia tu—bukan setakat urut badan, tapi macam dia tahu nak mainkan mood lelaki. Bila dia mula “explore”, saya tak boleh tahan dah, terus cakap nak tukar posisi.
Kami sambung dalam gaya 69, dan apa lagi, dua-dua enjoy. Memang lain macam pengalaman dengan SiSi ni. Dia bukan saja pandai urut, tapi tahu “connect” dengan pelanggan.
Sedikit Info Tentang SiSi:
- Nama: SiSi (No.1 pilihan ramai)
- Asal: China
- Umur: Dalam lingkungan 30an
- Bentuk Badan: Slim tapi berisi tempat yang patut — C cup, confirm padu
- Skill Urut: 8/10
- Skill Menggoda: 10/10 (mata dia memang boleh “bunuh”)
- Bayaran: RM260 (saya tambah sikit sebab puas hati)
Kalau korang jenis yang suka urutan yang bukan biasa-biasa, dan boleh tahan godaan, SiSi memang patut ada dalam list. Tapi hati-hati, lepas sekali, mungkin susah nak lupakan.


